Søk
Close this search box.

Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen gjør rede for vår håndtering av personopplysninger som samles inn for å utøve våre tjenester overfor medlemmer og andre vi jobber med.

Personvernerklæring Brunstad Ungdomsklubb

Denne personvernerklæringen gjør rede for vår håndtering av personopplysninger som samles inn for å utøve våre tjenester overfor medlemmer og andre vi jobber med.

Behandlingsansvarlig i organisasjonen er daglig leder om ikke oppgaver er delegert. Henvendelser for innsyn, retting eller sletting av personopplysninger kan gjøres til info@brunstadungdomsklubb.org . 

Medlemskap

Fra våre medlemmer innhenter vi

  • Personopplysningene: navn, fødselsdato, dødsdato, kjønn, sivilstand
  • Kontakt informasjon: epostadresse, telefon, bosted og postadresse
  • Relasjoner hvis oppgitt: barn, ektefelle/partner, verge

Disse opplysningene er grunnlag for å rapportere på antall medlemmer for å motta offentlig tilskudd til drift av organisasjonen. I tillegg trenger vi kontaktinformasjon på medlemmer for å kunne gi et tilstrekkelig tilbud og informasjon knyttet til medlemskapet. Når man melder seg inn i organisasjonen samtykker man til hvert enkelt område man tillater at organisasjonen bruker personopplysninger til, eksempelvis nyhetsbrev, invitasjon til arrangementer mm. Ved avsluttet medlemskap slettes dine personopplysninger etter fem år, dvs når myndigheter ikke lenger krever at vi oppbevarer dokumentasjon om medlemmer.

E-post

Du kan sende e-post til oss, men husk at alle virksomheter er sårbare for datatyveri. Du bør derfor ikke sende sensitivt innhold per e-post. Om vi mottar en slik e-post, behandler vi e-posten i henhold til innhold og sletter den straks.

Informasjonskapsler (cookies)

Brunstad Ungdomsklubb benytter seg ikke av informasjonskapsler i nettleseren.