Tirsdag 24. august var rundt 130 ungdommer og foreldre fra lokalforeningen i Drammen samlet til kick off for den nye campsesongen.

Samlingen begynte med sang og inspirasjon for troen, fordi nettopp det å fremme den kristne tro og lære blant ungdom er noe av formålet bak Brunstad Ungdomsklubb. Det er derfor sjeldent at det ikke er en eller anden form for trosoppbyggelse når BUK-ungdommer samles.

Medlemmene kan glede seg til den kommende sesong

Før de ulike klubbene presenterte planene sine for den kommende sesong, fikk medlemmene og foreldrene litt mer informasjon om hva Brunstad Ungdomsklubb planlegger for medlemmene sine verden over i året som kommer. Og som vist under er det ikke lite medlemmene kommer til å oppleve i campåret 21/22; 

  • Fire internasjonale camper til henholdsvis høst, romjul, påske og sommer
  • 16 TV-sendte ungdomssendinger
  • Fire internasjonale dugnadsdager
  • Et bibelstudie-/engasjementsprosjekt for ungdomsgrupper som løper fra januar til april 
  • I tillegg kommer all aktivitet som foregår i lokalforeningen, som for eksempel ungdomsmøter, dugnad og klubbaktivitet

I Drammen kunne medlemmene velge mellom disse syv klubbaktivitetene:
fotball, volley, ishockey, action sport, ASAP (Annerledes sport og aktivitetspåfunn), musikk og media.

Vanskelig å velge bare én klubb

På samlingen denne kveld traff vi fire ungdommer som fortalte hvilken klubb de hadde valgt for neste sesong. 

Sondre (14) har ikke bare valgt en, men hele tre klubber: fotball, ishockey og action sport. 

– Jeg liker veldig godt å konkurrere og være med på turneringer. Og så er det gøy å være sammen med gode venner og gjøre litt sprø ting, som vi gjør på for eksempel action sport, ler Sondre. 

Tvillingene Evelien (14) og Lianne (14) har også begge valgt tre klubber denne sesongen; fotball, volley og action sport. Begge nevner de den gode stemningen, og det å være med gode venner, når vi spør hva de best liker ved å være en del av BUK Drammen. 

Evelien
Lianne

Chiara (17) har valgt musikkgruppen i BUK Drammen. Hun trives sammen med andre ungdommer og synes det er veldig givende og gøy å lære av andre og bidra med ulike musikkinnslag på fester og andre arrangementer. I musikkgruppa samles man ikke bare om en felles interesse, men også om samme tro. 

– Det jeg liker best ved å være en del av BUK Drammen er at jeg kan være sammen med mange gode venner, hvor vi har det til felles at vi er unge kristne. Og så kan man snakke om ting man opplever og hjelpe hverandre, sier Chiara.

Denne uken starter alle klubbene i BUK Drammen opp igjen etter sommerferien og ut ifra det vi så og hørte denne tirsdagskvelden, ser det ut til å bli et ekstra spennende år for medlemmene her.