Nå er det bare tre uker til klubbene i BUK skal samles til camp igjen! Campområdet på Brunstad vil bli til et «Winterwonderland», hvor vi kan nyte årets siste dager i kristent trosfellesskap og med et bredt og gøyal aktivitetstilbud.

«Det gleder meg veldig at det igjen er over 4000 ungdommer som har lyst å høre om Jesus,» sier Peter Tischhauser fra Brunstad Ungdomsklubb. «Halvparten av dem er mentorer som gjør en utrolig frivillig innsats for at deltakerne skal føle seg godt ivaretatt, møte kjærlighet og oppleve uforglemmelige dager!»

Romjulsfesten lørdagskveld vil bli en opplevelse med alt fra oppbyggelse og inspirasjon i den kristne troen, til matservering, underholdning og samfunn på området. Vi nærmer oss et nytt tiår, og denne kvelden vil man kunne sette seg nye troens mål for 2020.

På dagtid vil det være fokus på vinteraktiviteter og vi håper selvfølgelig på kalde temperaturer og snø. Uavhengig av været vil dette bli en stemningsfull camp med mange muligheter til fellesskap og samvær – med gamle og nye venner. I tillegg til idrettsturneringer og innendørsaktiviteter vil det bli satt opp en snowpark på camp-området. 

Vi kan love fortryllende vinterstemning med utendørs skøytebane, koselig julemarked og engasjerende leker i Huben, slik som øksekast og femmanns-ski. Det vil også bli spennende med et X-games show som vi aldri har sett på Brunstad før! 

Illustrasjon av utendørs skøytebane

Da er det bare å pakke skøytene og det man har av vinterutstyr og varme klær – og følge med på nedtellingen lenger ned på siden her!