Om under en måned braker det igjen løs for BUK-ungdommene som skal oppleve Online Høstcamp. Online Høstcamp føyer seg inn i rekken som den fjerde Online BUK camp etter covid-19 snudde verden på hodet. Campen avvikles forskjellig fra sted til sted, og etter corona-anbefalingene i det land og område man befinner seg i. Men det er ingen tvil om at forventningen stiger i takt med at campen nærmer seg!

Se promofilmen til årets høstcamp her:

Mye i programmet er kjente elementer som en camp ikke kan være foruten, men det er også nye poster og spennende aktiviteter i programmet for over 6000 ungdommer verden over som «samles» til online camp. Et av de nye konseptene er et kjempestort BUK puslespill som hver lokalforening kan bestille, og legge sammen. 

Hver lokalforening er selv ansvarlig for å gjennomføre online campen for sine medlemmer, i henhold til myndighetenes anbefalinger og smitteverns regler der de kommer fra. BUK sentralt har gitt mange gode tips gjennom en campveileder som sendes til alle. Veilederen gir inspirasjon og ideer til lokalforeningene, og samtidig sikrer den at alle ungdommene får gode opplevelser som blir et av høstens høydepunkt for dem. 

Fredag kveld legges det opp til en internasjonal pizzafest, med små happenings, konkurranser og leker underveis som alle deltar i online. Lørdagen starter med livesending fra Nederland, og lokalt blir det tilrettelagt for aktiviteter utover dagen. Som i fjor, er hovedaktiviteten for Høstcampen Esport, og det vil være turneringer i hele 7 forskjellige spill, og det forventes stor deltakelse og hard kamp om titlene. Det er også gamingevents i Minecraft i forskjellige verdener som er bygd opp for anledningen. Lørdag kveld er gudstjeneste med et spennende tema som ikke kan røpes enda. Det legges vekt på å formidle den kristne tro og verdier i et språk og et format som er gjenkjennelig og aktuelt for ungdommer i dagens situasjon. Utover kvelden fortsetter festen med lokalt program som inneholder god underholdning og fellesskap. 

Søndag starter igjen med livesending som BUK Grenland står for, og dagen fortsetter med lokale aktiviteter. I løpet av dagen blir også finalene i E-sport sendt live. 

Campen avsluttes med en hilsen fra studio sentralt, som blant annet gir ungdommen en siste oppmuntring til å leve et kristent liv med Jesus som venn og frelser.