I juli lanserte Brunstad Ungdomsklubb campåret 2020/21 for sine medlemmer. Det blir hele fire fantastiske BUK camper også i 2020/21. Mottoet for arbeidet med disse campene er: #whateverittakes.

Vi kom altså med et løfte til våre medlemmer om å gjøre alt som står i vår makt for at dette skal bli det beste camp-året hittil.

Om vi ser på verdensbildet nå, kan det se ut som et sjanseløst løfte å holde. Hvorfor ga vi et slikt løfte når vi vet så lite om kommende restriksjoner og smittevernstiltak?

Pandemien har allerede i månedsvis redusert manges aktivitetsnivå. BUK ønsker å være en motvekt til dette. Vi vil sikre tilstedeværelse og aktivitet for tusenvis av BUK-ungdom på en trygg måte. Dette har vi bevist at vi kan. I skrivende stund har vi alt arrangert fire «online camper» som erstatning til de ordinære campene på Brunstad. Dette er camper som arrangeres lokalt I henhold til gjeldene smittevernregler, men knyttes sammen til en felles opplevelse gjennom TV-sendinger og felles program.

Foto: BrunstadTV

Les mer om online camper her:

Gjennom mottoet #whateverittakes motiverer vi ikke bare oss selv til å levere et online tilbud, men til å levere høyere kvalitet på tilbudene enn noen gang. Skal vi få til det, må vi stadig minne oss selv på mottoet og komme med kreative løsninger. Det kommer vi til å gjøre. Denne høsten hever vi ikke bare kvalitet, men også kvantitet. Hver torsdag får våre medlemmer servert trosoppbyggelse, inspirasjon og motivasjon i en en interaktiv TV-sending med navnet BUK live.

Vi legger selvfølgelig ikke skjul på at vi gleder oss til vi igjen kan samles til vanlige camper på Brunstad. Da skal vi heve nivået på campene ytterligere. Men frem til da, så ligger hele vårt fokus på å gjøre «online tilbudene» så bra som overhodet mulig.