Det manglet ikke på superlativer da unge BUK-medlemmer fra hele verden beskrev hva campene betyr for dem:

Tros- og livssynsministeren med hilsen til BUKs sommercamp

«Jeg håper at dere alle bruker tiden godt, til å prøve nye aktiviteter, til å bli kjent med nye mennesker, til å lære mer om troen, til å lære mer om Jesus, og at dere nyter uken.» 

Dette sa tros- og livssynsminister Kjell Ingolf Ropstad i sin sommerhilsen til ungdommene på BUKs sommercamp.

Se hele videohilsenen her:

Og nettopp troen, fellesskapet, vennskapene og aktivitetene er det som er viktig når ungdommer samles i BUK. Nå er det over halvannet år siden det var mulig å ønske velkommen til fysisk ungdomscamp. Det å gjennomføre et så omfattende arrangement på en god og trygg måte for alle parter, mens en verdenspandemi fortsatt gjør seg gjeldende, har naturligvis krevd mye planlegging i forkant. Men så langt går alt etter planen, og ungdommene følger anvisningene de har fått i forkant. 

LES OGSÅ: En historisk ungdomscamp står for døren

En forventningsfull ungdomsflokk

Stemningen i salen på Oslofjord Convention Center var til å ta og føle på, da den digitale klokken begynte å telle ned de siste 60 sekunder før campstart. Hendene til de 3000 forventningsfulle deltakere klappet gradvis høyere og høyere og resulterte i stor jubel, da klokken endelig viste 00:00. 

Åpningsdagen gikk over all forventning, og det summer av glade stemmer rundt på det store konferanseområdet og i hotellsuiter og korridorer. I tillegg er det en jevn strøm av bilder fra alle verdenshjørner på skjermene, der BUK-ungdommer deler sine campøyeblikk med hverandre. 

Nå er nesten tre campdager gått allerede og vi kunne ønske at tiden gikk en smule saktere.