Malene og Benny fra BUK Eiker er blant ungdommene som gleder seg til denne høstens høydepunkt; Høstcamp 2022. De har begge har meldt seg på en av campens hovedaktiviteter, som er hockey for jenter og E-sport.

Malene (13) var på sin første BUK-ungdomscamp nå i sommer. Her deltok hun på aktivitetene “Multipakken” og “Innebandy”. Blant alt det spennende hun fikk oppleve, var det spesielt én ting som utmerket seg:

Malene fra BUK Eiker

“Det var veldig gøy å bo sammen med de jeg bodde med, fordi de fleste av oss går på ishockey sammen i lokalforeningen vår i Eiker og kjenner hverandre godt”.

Nå i høst skal Malene for første gang delta på den store ishockeyturneringen for jenter på høstcampen, og gleder seg veldig. I tillegg til å ha spilt en del innebandy gjennom sommerhalvåret, har hun trent styrke og kondisjon for å forberede seg.

Så vel som med sommercampen, har også høstcampen flere spennende høydepunkter å by på. Malene vet godt hva hun ser mest frem til: “Aller mest gleder jeg meg til å bare være sammen med hockey-gjengen min og å spille sammen med dem”.

Benny (13) har allerede deltatt på fem BUK-ungdomscamper. På sommercampen var han på aktivitetene “Masterchef” og “Skating”, hvor skating ble favoritten.

Benny fra BUK Eiker

“Jeg er egentlig ikke så god til å lage mat”, ler Benny, som kanskje velger en mer passende aktivitet neste gang.

Ifølge Benny er det ikke nødvendigvis de spektakulære underholdningsinnslagene som er nøkkelen til en bra camp: “Høydepunktet for meg var å komme til suiten om kvelden og spille kortspill med de jeg bodde med”.

Nå ser han frem til høstcampen hvor han har meldt seg på E-sport-aktiviteten. Denne har Benny deltatt på tidligere, og likte best den fine fleksibiliteten og friheten man fikk der: “Du kan liksom sitte og spille og gå ut når du vil; det er ikke noen faste planer og klokkeslett man må forholde seg til som på andre aktiviteter”.

Nå gjenstår det bare å starte nedtellingen for Høstcamp 2022 som finner sted 28. -30. oktober!