Om få dager vil et hundretalls hockey-interesserte jenter konkurrere om å bli det beste ishockeylaget i BUK. Det er tid for høstcamp, og isen på Oslofjord arena er holdt av til ishockey turnering!

Vi har gledet oss lenge!

Tirsdag denne uken satt 35 spente jenter, ferdigskifta i fullt hockeyutstyr i garderoben. Det var tid for den ukentlige treningen. Det var noe annerledes ved denne treningen. Det var nemlig siste gang vi var på isen før turneringen. Under turneringen skal jeg både spille selv og sitte i sekretariatet. Jeg gleder meg ekstra til dette, og jeg er ikke alene. De andre jentene er så gira og engasjerte og kan nesten ikke vente, spesielt de yngste. Dette har de gledet seg til helt siden turneringen ble annonsert. Det er utrolig moro å følge med på utviklingen til spillerne, spesielt det siste halvåret!

Økende interesse

Denne campen er isen på Oslofjord arena dedikert kun til jentenes hockey turnering. Spesielt i de siste 3-4 årene har flere jentelag blitt opprettet. Interessen for sporten har økt veldig blant jentene! Da er det ekstra gøy å få dedikert plass på isen.

Stor turnering

Dette er kanskje Norges største ishockey turnering for jenter. Det er hele 14 lag som deltar. Over 250 spillere skal derfor være på isen i løpet av en kort helg. Logistikken bak turneringen er ganske stor. 21 kamper skal spilles i løpet av helgen.

Det er ikke bare norske lag som deltar. Dette gjør at jentene fra laget mitt gleder seg litt ekstra. Det blir spennende å møte lag fra både Tyskland og Finland.

Vi går for seier!

Turneringen starter snart, og vi har trent mye og målrettet med dyktige trenere i spissen. Vi stiller med to lag, et u18 og et o18 lag. Dette er første gang vi stiller med to lag. Jeg spiller på o18 laget og har selv spilt i nærmere 3 år nå. Jeg håper og tror at en av våre to lag kan seieren hjem! Uansett, kommer dette til å bli en uforglemmelig camp!