Helgen 4. og 5. april ble en historisk online Påskecamp gjennomført med 6000 deltakere fra hele verden. Det var et stort aktivitetstilbud for de unge å velge i, og i løpet av helgen kunne ungdommene benke seg foren TVen der hjemme til livesendinger fra BCC Onlines nye studio. Sendingene bød på trosopplæring, bibelundervisning, sang og musikk, konkurranser, show og en internasjonal Esportfinale. Vi har spurt noen unge om hva de gjorde på campen, og hva som gjorde størst inntrykk på dem.

Spørsmål:

  1. Hva var høydepunktet under Campen for din del, og hvorfor?
  2. Hvilken/ hvilke aktiviteter deltok du i, og hvordan gikk det? 
  3. Kan du oppsummere Online Påskecamp med ett ord?

Emma Bendixen, 16 år, BUK Molde

1. Høydepunktet for meg under campen var festmøtet på kvelden. Å få høre Guds ord, og se alle de menneskene rundt om i verden være med på campen å synge.

2. Jeg deltok i kreativ. Det var gøy å følge med på hva de andre hadde gjort på en telegram-gruppe for kreativ.

3. Troens ånd

Hermann Jansen, 15 år, BUK Molde

1. Høydepunktet var definitivt kveldsmøtene om troens ånd og troens lydighet. Det var virkelig tros-styrkende og veldig oppbyggelig. Jeg er veldig takknemlig for at vi kan få høre slike taler.

2. Jeg deltok i gaming, på CSGO turneringen. Jeg synes det veldig fint, og det var skikkelig gøy snakke med andre i menigheten over discord.

3. Uforglemmelig!

Tobias Seah Xin Liang, 14 år, HongKong

1. For me, the highlight of the camp is the music session that we had. We learned about how to make our own song and how simple involvement from different instruments can make a really good piece of music!

2. I attended the music session on how to play the piano better. After watching the tutorials My siblings and I played ‘Utvalgt Og Elsket ‘.It sounded so good and I’m glad that God is the one that makes it so awesome for us. We really enjoyed the camp!

 3. Thankful

Lois Lee Si Chen, 13 år, HongKong

1. The highlight of the camp for me was when the Hong Kong youth started to virtual camp that had many fun and inclusive activities like cooking and music.

2. I attended the music activity, it went really well I had lots of fun creating music 

3. Exciting

Cassandra Bass, 18 år, Ottawa, Canada

1. The highlight of the camp for me was the day when there were people all over the world participating in the challenges like how many marshmallows could fit in their mouth and the egg parachute. And then the live dancing that everyone around the world was doing at the exact same time was so fun!

2. I participated in dance, it was so well done!! We got dances sent out to us to learn each day and then we had to learn the dance on our own time.

The Ottawa participants had a chat for just the Ottawa people doing it and this was where we all hyped each other up and then there was the Easter camp dance chat with over 600 people where everyone sent there final product each day and we could all see everyone’s hard work from that day. It was so cool!

3. Amazing!!

Justin Lee, 15 år, Ottawa, Canada

1. My highlight of the camp was the youth meeting with Kåre and Sverre where they spoke about the spirit of faith.

2. We did gaming and we were connected together with all the others locally that were also doing gaming. We had a super fun time.

3. One word that I would describe online Eastercamp with is “Unbelievable”.  

Daniella Rytter Johansen, 14 år, BUK Sørlandet

1. For min del var vel den kvelden der de tok opp det med Hebreerne. Jeg synes den var sykt bra. Det var vel egentlig fordi det var så sykt bra at de klarte å, på en måte, ta en slutt på hebr-prosjektet og sette alt sammen. Det var mye bra du kan lære mye av.

2. Jeg var med på trening, det var sykt bra opplegg. Også så jeg litt på dans, det var også sykt kult for de har jo forskjellige nivåer. Også har jeg sett litt på gaming. Det var veldig bra lagt opp alt sammen, for du fant lett fram til alt du skulle.

3. Fantastisk

Sander Vågen, 14 år, BUK Sørlandet

1. Høydepunktet under Campen for meg var å prøve de forskjellige challenges som lå på nettsiden. Meg og en venn prøvde oss på noen basketball og fotball-challenges, men vi fant fort ut av at vi aldri kommer til å klare det. Vi fikk heller med noen flere venner og badet.

2. Meg og en venn deltok i Fortnite-turnering. Vi hadde egentlig ikke noen store forhåpninger om å vinne, siden vi ikke hadde spilt så mye på en stund. Vi spilte fem runder, men vi klarte ikke å få nok poeng til å komme videre til neste runde.

3. Hvis jeg skulle oppsummert Campen med ett ord så måtte det vært: Imponerende.

Jacob Christensen, 14 år, København, Danmark

1. For meg var høydepunktet på påskecampen litt spesielt. Jeg synes nemlig at det beste på campen var da jeg så min storebror vinne en musikkonkurranse på livestream. Det var ekstra gøy siden vi satt hele familien og så det sammen.

2. Jeg deltok mest på musikk, men jeg fulgte litt med overalt, spesielt på Villmark. I tillegg til det prøvde jeg meg på noen av BUK-challenges, dog uten hell. Det beste var at jeg lærte hvordan man kan lage en elektronisk sang på PC. Ellers var det bare kjempegøy å være med og se hva som skjedde rundt omkring!

3. Hvis jeg skulle oppsummere campen med et ord, ville det være: Reddet (campen er reddet)

Marie Louise Rosendal, 14 år, København, Danmark

1. Høydepunktet for meg var å se ungdommen synge BUK-sangen fra Sommercampen. Det var fantastisk å se sine venner igjen.


2. Jeg var med på trening og masterchef. Begge aktiviteter var skikkelig gøye være med på.


3. Oppbyggelig

Mirjam Seiter, 13 år, Dürrmenz, Tyskland

1. Et høydepunkt for meg var samfunnet. Selv om vi var langt fra hverandre hadde vi det sykt gøy sammen.

2. Jeg deltok på Masterchef og dans. Dansen var litt vanskelig men det kjempegøy å lære den. Masterchef var sykt nice fordi man lærte ikke bare å lage mat, men også forkjellige matlagningsteknikker. Maten smakte også veldig godt. 

3. Bombastisk!

Martin Wein, 13 år, Dürrmenz, Tyskland

1. Et høydepunkt var når vi lagde et blåserør (Blasrohr) og prøvde det ut.

2. Min aktivitet var villmark og det var kjempe kult.

3 Nice