Det er med stor glede at vi kan ønske alle BUK-lokalforeninger i hele verden velkommen til påskecamp i påsken.

Pressekonferansen utløste jubelrop og stor glede

Dette skjer etter at myndighetene i Norge tidligere på uken informerte om vesentlige lettelser, der smittevernstiltakene trappes betydelig ned. Påskecampen som det i flere måneder har vært jobbet med to ulike scenarioer for, kan derfor gjennomføres som planlagt på Oslofjord Convention Center fra 9.-13. april.

«Den årlige påskecamp kan sies å være selve fundamentet for ungdomscampene som vi nå arrangerer fire ganger i året. Den er virkelig campårets største høydepunkt, men har ikke vært arrangert fysisk siden 2019 grunnet pandemien. Det har blitt jobbet med konseptet for nettopp denne campen siden 2018, og jeg kan bare si at det kommer til å bli en helt, helt unik opplevelse!»
sier en storsmilende daglig leder i Brunstad Ungdomsklubb, Peter Tischhauser.

Peter Tischhauser, Brunstad Ungdomsklubb

Det var en meget spent Tischhauser som fulgte med på pressekonferansen tirsdag kveld denne uken. Og da det kom utmelding om at antallsbegrensinger på arrangementer bortfaller, hoppet han rett og slett opp av stolen sin i ren jubel over at denne campen som det nå har vært planer om i over to år endelig kan gjennomføres.

En unik campopplevelse venter

Konseptet for campen er helt unikt og ville ikke gitt deltakerne samme opplevelse, dersom den ble gjort om til et online konsept. Følg med på denne siden frem mot påskecampen, hvis du er blitt litt nysgjerrig på hva som er i vente for campdeltakerne.