Torsdag 17. februar var dagen flere tusen ungdommer hadde ventet i spenning på.  
Endelig var dagen kommet hvor BUK-ungdommene over hele verden skulle begynne å spille Bible X Closed Beta.  

Fra torsdag kveld kunne BUK-ungdommene laste ned betaversjonen av Bible X og begynne å teste spillet. Hvis du ikke helt vet hva Bible X Closed Beta for BUK er enda, anbefaler vi deg å lese denne artikkelen før du leser videre: Nå blir BUK med på en episk reise 

Bible X har en visjon om å bruke moderne og innovative virkemidler til å få ungdommer til å forstå hva Bibelen egentlig sier. Du kan lese mer om Bible X og visjonen deres på deres egen nettside

Launch Night 

Torsdag ble spillet lansert med en studiosending fra Norge, hvor utviklerne bak spillet fortalte om den store jobben som har ligget bak det som nå er betaversjonen. Det er en slags førsteversjon av spillet, hvor det er så ferdig at det er tid for å testes, for å kunne gjøre forbedringer og luke ut eventuelle feil. Nå er teamet veldig spente på tilbakemeldingene fra ungdommene i Brunstad Ungdomsklubb etter hvert som de laster spillet ned og begynner å spille det.  

Alle BUK-ungdommer som har lyst til å være med er nemlig delt inn i såkalte «units», som er små grupper på 4-7 personer. Sammen med sin unit skal BUK-medlemmene spille seg gjennom tre spennende og innholdsrike kapitler som alle avsluttes med et tv-program der det dykkes enda dypere ned i den tematikken som spillerne nettopp har vært igjennom. 

Fra studiosendingen og lansering av Bible X Closed Beta torsdag 17.02.2022 
Foto: BCC Media
Mette Kronstad Johnsen, art director i Bible X 
Foto: BCC Media
Hans Georg Amandus Berthelsen, game designer i Bible X 
Foto: BCC Media
Foto: BCC Media

Bilder fra lokalforeningene over hele verden strømmet inn i løpet av gårsdagen, og det var helt tydelig at mange hadde gledet seg ekstra til lanseringen og derfor også gjort noe spesielt ut av denne kvelden. Mange hadde dekorert i beste 72/33-stil, hvilket vil si enten i futuristisk stil eller i stil med Jerusalem og år 33; israelsk mat på menyen, tepper, paller og puter på gulvet og lignende.  

Se stemningsbilder fra ulike lokalforeningers Launch Night under: 

Den store finale; Påskecampen 2022 

Til april samles vi til Påskecamp på Oslofjord, hvor temakvelden under campen kommer til å være selve høydepunktet på Bible X Closed Beta reisen. Denne kvelden har det vært jobbet med siden 2020, før pandemien kom og utsatte planene.  

«Det kommer til å bli en helt unik opplevelse, og mer enn det kan jeg ikke si, for da avslører jeg for mye», sa Arve Solli, som er prosjektleder bak spillet, under Romjulscamp Online 2021. 

I går ble også promofilmen for Påskecampen 2022 vist for første gang – og den er virkelig verdt en liten titt: