De fire campene som BUK arrangerer i løpet av et år er definitive høydepunkter for BUK-ungdom. Men det betyr ikke at BUK-medlemmer er inaktive mellom disse høydpunktene. Tiden fra påskecamp til sommercamp er det lengste strekket mellom to camper. Derfor er det ekstra viktig å fylle denne tiden med spennende og interessant innhold for våre medlemmer. I denne artikkelen ser vi litt mer på tilbudet denne våren og sommeren.

Lokale aktiviteter

BUK ser først og fremst veldig positivt på at verden nå gradvis åpner opp igjen. Det gjør at vi på flere arenaer nok en gang kan gjenoppta ulike aktiviteter for ungdom i lokalforeninger verden over. I disse dager henter ungdom igjen tapt tid på isen, på gressmatta, og på parketten.

Spekket sendeprogram

Frem til sommercampen vil BUK sende fire aktualitets talkshows, et ungdomsmøte og tre temasendinger om fra begynnelsen. I tillegg samles vi til en internasjonal dugnadsdag hvor vi knyttes sammen på kveldstid gjennom sendinger fra BUK sentralt.

Temasendinger – Fra begynnelsen

I Februar startet et prosjekt for BUK-ungdommer som fikk navnet Fra Begynnelsen. Et prosjekt hvor ungdommene setter seg inn i de første 40 brevene som Johan Oscar Smith skrev til sin bror Aksel Smith. Johan Oscar Smith var en underoffiser i den norske marinen og er grunnleggeren av Brunstad Christian Church. Les mer hvem han var her: https://aktivkristendom.no/arven-fra-johan-oscar-smith

I forbindelse med dette ble det utviklet en web-app hvor ungdommene kan lese brevene, svare på spørsmål og få forklaringer på vanskelige ord og uttrykk for å nevne noe. Selv om leseplanen hadde lagt opp til at disse 40 brevene skulle leses frem til påskecampen i april, er ikke prosjektet over av den grunn.

Frem til sommercampen er det planlagt tre temasendinger hvor vi dukker enda dypere ned i disse brevene. Hver av disse kveldene har fått hvert sitt tema. Allerede Torsdag 6 mai er temaet: Full overgivelse – en helhjertet omvendelse – utskillelse.

Aktualitets talkshow

I BUK har vi et aktualitets talkshow! I dette talkshowet kommer det spennende gjester og det tas tempen på alt det som skjer i BUK. Disse sendingene er noe BUK-ungdommer virkelig ikke ønsker å gå glipp av. Frem mot sommeren er det planlagt fire slike sendinger.

Selv om det er en stund til neste camp, er det fortsatt full ukentlig aktivitet i BUK. Selvfølgelig innenfor gjeldende smittevernsregler. Vi gleder oss over tiden fremover.