Sammenligner vi årets sommercamp med fjorårets som ble gjennomført kun med deltakere fra Norge, Danmark, Tyskland og Sveits, så blir årets sommercamp noe ganske annerledes. Det kommer nemlig deltakere fra hele 20 ulike land og 89 forskjellige lokalforeninger til den tredje sommercampen i BUK sin historie, og det er mye deltakerne kan glede seg til!

Noen av disse opplevelsene avslører vi allerede nå.

Bilde fra åpningsseremonien, Sommercamp 2019

Du kan lese mer om, og se bilder fra fjorårets sommercamp her: En uforglemmelig sommercamp

Fem dager med fullspekket program

På BUK- camper legges det stor vekt på et program som inneholder trosopplæring, et variert aktivitetstilbud, fellesskap og spennende opplevelser for alle deltakerne.

På dagtid kan deltakerne velge mellom hele 27 ulike aktiviteter innen:

  • Sport
  • Crafts
  • Tech
  • Outdoors
  • Turneringer
  • Musikk

På kveldene kan ungdommene blant annet se frem til et spennende underholdningsshow «BUK Flying Games» etter åpningsseremonien, og to trosstyrkende samlinger i form av en temakveld andre campkveld og et ungdomsmøte tredje campkveld. Det blir selvfølgelig heller ingen sommercamp uten sommerkonsert under åpen himmel!  

Bilde fra sommerkonserten under sommercampen i fjor

Siste campkveld gjentar vi suksessen fra i fjor med en stemningsfull piknik i strandsonen, der deltakerne kan være sammen med gode venner de siste timene av campen, før de reiser hjem hver til sitt.

Glimt fra Sommercamp 2021 som ble avsluttet med piknik, stjerneskudd og campsang i strandsonen

Gjennomføres med stor grad av frivillighet

De siste månedene har flere BCC-lokalmenigheter og BUK-lokalforeninger jobbet hardt med planlegging av og forberedelse til flere av elementene under campen. Noen har fått ansvar for å gjennomføre noen av programelementene, mens andre har jobbet med dekor og «HUBs» eller loungesoner, som er områder der deltakerne kan slappe av, spille spill og kose seg mellom aktivitetene.

Showet «BUK Flying Games» der deltakere fra hvert land skal konkurrere mot hverandre ved å kjøre ned en høy rampe, har BCC og BUK Nederland jobbet med å planlegge. De siste ukene har de blant annet bygget rampen som deltakerne skal kjøre ned av.

Ungdommer fra BUK Nederland bygger rampen til BUK Flying Games

I tillegg til BCC og BUK Nederland bidrar flere andre BCC-lokalmenigheter og BUK-lokalforeninger, samt mange øvrige frivillige med gjennomføringen av campen.

Vil du telle med sammen med oss?

På Instagram er vi allerede godt i gang med å telle ned til campstart 26. juli, og de neste ukene kommer vi til å vise flere bilder fra tidligere sommercamper, avsløre ulike campelementer og vise behind the scenes fra noen av forberedelser til campen. Vi lover at det blir veldig gøy!

Hvis du har lyst til å vite mer om alt som kommer til å skje på campen i juli, så hopp inn på vår instagramprofil og følg med både før, under og etter campen.